Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
24 - 06 - 19

David Laport op catwalk Goes Couture 2019

Op 27 september 2019 is de Grote of Maria Magdalenakerk voor de vierde maal het schitterende decor voor een rode loper event met landelijke allure. Dit jaar presenteert couturier David Laport zijn collectie van de afgelopen vijf jaar én nieuwe creaties tijdens Goes Couture 2019. Naast de wervelende show van de couturier is de catwalk het domein voor een aantal gerenommeerde Goese modezaken, die tijdens deze avond laten zien dat Goes terecht dé modestad van Zuidwest-Nederland wordt genoemd.

Na afloop is er een afterparty met livemuziek, hapjes en drankjes.

David Laport is een geboren Goesenaar, die op zijn negentiende voor zijn opleiding vertrekt naar de Randstad. Tijdens zijn opleiding raakt hij gefascineerd door mensen, beweging en kostuums. In 2014 start hij zijn eigen label ‘David Laport’ en in 2016 won hij de prestigieuze European Woolmark Price. Vorig jaar opende David de Amsterdam Fashion Week en dit jaar viert hij het vijfjarig jubileum van zijn collectie. Een evenement waarvan de inwoners van Goes kunnen meegenieten.

Gewone kaarten voor dit fashion evenement zijn verkrijgbaar in de vrije verkoop. Daarnaast is er een beperkt aantal VIP- partnerpakketten beschikbaar. Bekijk www.goescouture.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

www.goescouture.nl