Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
16 - 12 - 18

Parkeernieuwtjes

Gratis parkeren tijdens de feestdagen

Van dinsdag 25 december tot en met woensdag 2 januari 2019, is het weer gratis parkeren in Goes! Dit geldt overal waar het normaal gesproken betaald parkeren is. Tijdens deze periode worden de parkeerautomaten voorzien van vuurwerkkappen. In de parkeergarage betaalt u één euro per keer. In het vergunninghouder gebied moet u wel een parkeervergunning of dagdeelkraskaarten gebruiken, hier wordt gecontroleerd en riskeert u een boete als u niet betaalt.

Verleng uw parkeervergunning digitaal
Heeft u uw parkeervergunning 2019 al geregeld? Vergeet niet om dit voor 1 januari te doen, dit kan eenvoudig via het digitaal Loket. www.goes.nl/parkeervergunning

Digitale bezoekersregeling
Goes gaat in de zomer van 2019 de bezoekersre- geling voor parkeren digitaliseren. U hoeft dan niet meer naar het Stadskantoor om de kaarten te halen. U regelt het eenvoudig via een app op uw smartphone of via www.goes.nl. Bezoek dat regelmatig langskomt, kunt u machtigen om zichzelf aan te melden. U rekent per minuut af in plaats van per dagdeel. Dat is meestal een stuk voordeliger. Toch liever niet digitaal parkeren? Dan kunt u voorlopig gebruik blijven maken van de kraskaarten of uw bezoek aanmelden per telefoon. Zodra we precies weten wanneer de regeling in gaat, wordt u hierover geïnformeerd. Ook organiseren we inloopspreekuren om u op weg te helpen.