Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
22 - 03 - 21

Praat online mee over Goes

Goes is van ons allemaal. Daarom is het belangrijk dat u kunt meepraten over ontwikkelingen in uw stad, dorp of wijk. Of het nu gaat om de herinrichting van een straat, de aanleg van groen of de ontwikkeling van een visie van een bepaald gebied. Uw mening is belangrijk want het gaat immers over uw leefomgeving.

Meepraten is vanaf nu nog makkelijker. Sinds begin dit jaar bestaat het online platform www.goespraatmee.nl. Hier plaatsen wij plannen, nemen wij u mee in projecten en vragen wij uw mening. Het platform is een aanvulling op andere middelen die wij inzetten om uw mening te peilen. Het is dus geen vervanging voor informatieavonden of inloopavonden.

Meepraten vanuit uw luie stoel
Via het platform kunt u vanuit uw luie stoel meepraten over Goes. Door een enquête in te vullen, te stemmen op ideeën of een reactie te plaatsen op gepresenteerde plannen. Het enige wat u nodig heeft is een computer, laptop of telefoon met een internetverbinding.

Registeren
Om mee te kunnen praten, moet u zich eenmalig registreren. Daarna kunt u actief deelnemen aan openstaande projecten op het platform en op de projecten die we later nog gaan toevoegen. Van uw ingevulde gegevens is alleen uw naam zichtbaar voor anderen, de rest niet. Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het platform zelf. Bijvoorbeeld om u uit te nodigen om deel te nemen als er een project online komt over uw wijk of om resultaten van een enquête te kunnen beoordelen.

Proef
Het platform www.goespraatmee.nl zetten wij voor een jaar in als proef. Als blijkt dat het een goed middel is en veel mensen online met ons meedenken, blijven we het ook in de toekomst gebruiken. Dus meldt u aan en praat mee! Samen maken we Goes nog mooier.

Praat mee over Westhavendijk
De wegen langs het kanaal tussen Goes en Wilhelminadorp, waaronder de Westhavendijk, hebben een smalle berm tussen water en rijbaan. Dit kan een gevoel van onveiligheid geven. Het verbreden van de berm lijkt niet erg realistisch. Er zijn verschillende mogelijkheden om de verkeersveiligheid te vergroten. Deze leggen we op het platform voor en we horen graag wat u hier van vindt. Via de vragenlijst kunt u uw mening geven. Na het verzamelen van de reacties, beslissen we welke maatregelen we verder onderzoeken en uitwerken. De enquête is in te vullen tot en met 15 april.