Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
30 - 10 - 19

Vinden en delen op Wij zijn Goes

Wij zijn Goes. 37.653 inwoners verspreid over de stad Goes en zes omliggende dorpen. Elk met hun eigen verhaal, activiteiten en nieuws. Die verhalen moeten gedeeld worden, door inwoners voor inwoners.

Een website voor en van inwoners
‘Wij zijn Goes’ is een nieuwe website voor en van inwoners. Deze website vervangt het verouderde Goesweb. Het is een platform waar u gemakkelijk en snel informatie over uw wijk of dorp kunt vinden én delen.

Inwoners zien en beleven immers wat er speelt in hun wijk of dorp en kunnen dit het beste doorvertellen aan mede Goesenaren. De nieuwe website is sinds oktober live en wordt doorlopend aangevuld met nieuwe informatie. Op dit moment wordt de website gevuld door de wijk- en dorpsverenigingen.

Voor jong en oud
De nieuwe website is voor jong en oud. U vindt er verschillende activiteiten van rommelroute tot bingoavond. Ook ‘Goes na schooltijd’ staat voortaan op Wij zijn Goes. Goes na schooltijd is gericht op activiteiten voor jongeren in de wijken en dorpen.

Sociale kaart
Elkaar ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen is door de komst van de sociale kaart een stuk makkelijker geworden. Samen koken, een wandelgroepje, ontmoetingsplek- ken voor jongeren, en nog veel meer… Op Wij zijn Goes vindt u de sociale kaart van de gemeente Goes. De sociale kaart geeft u een volledig overzicht van alle organisaties op het gebied van gezondheid, sport, jeugd en gezin, contact met de buurt en hulp bij (digitale) administratie. Heeft u zelf een activiteit of organisatie die past binnen de sociale kaart? Laat het ons weten via socialekaart@goes.nl.

Vragen of ideeën?
Heeft u vragen over Wij zijn Goes of ideeën om de website aan te vullen? Dan kunt u contact opnemen met Maaike Ottenhof, projectleider Goes Meedoen via m.ottenhof@goes.nl