Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
24 - 06 - 19

#50Goes – Huisnummer 50

In de aanloop naar ons jubileumjaar belt burgemeester Margo Mulder aan bij een willekeurig huisnummer vijftig in onze gemeente. Dit keer mevrouw Koppelaar (57) die woonachtig is in de Goese Polder.

Hoe lang woont u al op dit adres?
Ik woon hier nog niet heel lang. Op een warme zomerdag in juni 2017 verhuisde ik van Middelburg naar Goes. Ik heb 43 jaar in Middelburg gewoond, maar op den duur werd ik toch gegrepen door het gezellige Goes. In 1974 kwamen wij voor het eerst naar Zeeland en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan.

Woont u hier graag?
Het is hier ontzettend fijn wonen. De Goese Polder is een rustige buurt waar de mensen vriendelijk, open en gezellig zijn. Daar houd ik sowieso van, gezelligheid en lekker onder de mensen zijn. En er is hier veel groen, ook iets waar ik van houd. Ik vind het heerlijk om in de zomer uit mijn raam te kijken en die mooie groene bomen te zien. Daar kan ik echt van genieten. Ik woon hier in een bovenwoning, dus ooit zou ik het nog wel heel fijn vinden om een huis met een mooie tuin te hebben.

Wat zou het wonen in Goes nog fijner maken?
Ik gaf al aan dat ik gezelligheid in de stad heel belangrijk vind. Van mij mag dit altijd meer en groter. Moet je je eens voorstellen dat je op een zomeravond gezellig op de markt zit en naar een leuk bandje kan luisteren. Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar een jazzband, dat is mijn favoriete muziek. Of samen eten in de wijk. Dat lijkt me ontzettend leuk.