Samenspel is een initiatief van de gemeente Goes
|
A
A
A
12 - 07 - 21

Antoine Babaev

Antoine Babaev werkt bij stadsstrand LIMA Beach in Goes. Samen met zijn collega’s wil hij gasten het ultieme vakantiegevoel bezorgen.

‘Bij het stadsstrand ben ik dit jaar verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt. Ik stuur de collega’s aan die het eten klaarmaken en train hen op dagen dat het wat rustiger is. Ook zorg ik voor de planning en de bestellingen. Daarnaast schrijf ik de protocollen en reglementen die in de keuken gelden. Zelf sta ik er af en toe ook in, meestal in het weekend. Dan is het vaak wat drukker, dus dan spring ik bij. 

Mijn functie als manager is heel afwisselend en dat maakt het juist leuk. Ik ga altijd met een lach op mijn gezicht naar het werk. De fijne collega’s om mij heen dragen daar ook zeker aan bij. Omdat ik op een stadsstrand met veel jonge mensen werk, lijkt het soms net alsof ik zelf op vakantie ben. Voor mij voelt deze job niet als werk, het is mijn passie. Ik heb op de hotelschool in België gezeten en daar alle kanten van het horecavak leren kennen. De keuken vond ik uiteindelijk het meest interessant. Daarom ben ik blij dat ik nu bij LIMA Beach voor dat onderdeel verantwoordelijk ben.

Gasten van alle leeftijden komen naar het stadsstrand, onder wie veel toeristen. Ik vind het heel belangrijk dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Het ultieme vakantiegevoel moet overstijgen. Ik hoop daar mijn steentje aan bij te dragen. Daarnaast raad ik ook iedereen aan die Goes nog niet kent om hier naartoe te komen. De gemeente en de stad zelf zijn heel divers en voor iedereen is er wat wils. Horecagelegenheden, winkels, oude gebouwen en mooie natuur, je hebt het hier allemaal. Voor mij is Goes absoluut de mooiste plek van heel Zeeland.’